Zapier – toegang geven tot account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

'Je gaat het pas zien als je het door hebt.' zei Cruijf ooit.

Zo is het soms ook met een Zapier koppeling.

We snappen dat je er soms niet uitkomt en wat hulp nodig hebt bij het opzetten van je Zapier koppeling. We helpen je graag. Daardoor hebben we wel (tijdelijk) toegang nodig tot jouw Zapier account. Hoe je dat regelt leggen we je in dit artikel uit.

• Login op jouw Zapier account

• Klik rechtsboven op het icoontje en op "settings"

• Klik op "Members" en daarna op "Add members"

• Vul in de volgende stap [email protected] in om ons toegang te geven tot je account (geef ons ook admin rechten)

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Klik vervolgens op “invite”

"Members" uitnodigen voor je account is alleen mogelijk als je een betaald Zapier account hebt.

Verbind alvast je Apps

Naast dat je ons toegang geeft tot je Zapier omgeving is het belangrijk dat je ook alvast jouw webshop of applicatie verbind met Zapier (zodat Zapier toegang heeft) en dat je alvast je RouteLogic account koppelt aan Zapier.

• Login op je Zapier account en klik in het menu op My Apps

• Klik vervolgens op “Add connection”

• In de popup die nu opent, zoek je jouw applicatie op (bijv. Shopify of RouteLogic) en klik de naam die verschijnt aan.

• Er opent nu nogmaals een popup waarin je je inlog gegevens kunt invullen en waar je gevraagd wordt Zapier toestemming te geven om een connectie te maken.

• Je applicatie is nu gekoppeld aan Zapier.

• Herhaal dit proces om naast je webshop (of andere applicatie) ook je RouteLogic account te koppelen.